Nahřejte olej

Připravte si pánvičku, hrnec nebo fritovací hrnec s olejem ohřátým na teplotu 180°-200°C. Pro kontrolu správné teploty oleje použijte několik zkušebních Krekrů. Opatrně je vložte do rozpáleného oleje. Jestliže po několika sekundách zvětší svůj objem a získají zlatavou barvu, olej má správnou teplotu pro smažení.

Vložte Krekry do oleje

Naberte hrst Krekrů a opatrně je vložte do rozpáleného oleje. Krekry jsou hotové během 5-10 vteřin (záleží na druhu), proto mějte u sebe připravenou naběračku (nejlépe děrovanou, abyste s Krekry nenabírali i olej) pro jejich vytažení.

Osušte krekry a dochuťte

Na vysatí oleje z Krekrů doporučujeme použít standardní papírové útěrky. Krekry poté můžete dochutit solí nebo jedním z našich vynikajících koření, které naleznete na našem e-shopu!

VYZKOUŠEJTE

Prstýnek
Prstýnek
Hodnocení: 4.91 z 5.0
345
Od 129 Kč
Prstýnek
Koupit
Bestseller
Medvídek
Medvídek
Hodnocení: 4.9 z 5.0
271
Od 129 Kč
Medvídek
Koupit
Bestseller
Mřížka
Mřížka
Hodnocení: 4.92 z 5.0
154
Od 129 Kč
Mřížka
Koupit
Bestseller
Slaninka
Slaninka
Hodnocení: 4.75 z 5.0
184
Od 129 Kč
Slaninka
Koupit
Bestseller